Seguidores

martes, 23 de abril de 2013

Bona diada de San Jordi / Festividad de San Jorge

 Conta la LLEGENDA, que ja fa temps, molt de temps, un CAVALLER, una PRINCESA i el DRAC DE LES SEVES EMOCIONS van lliurar una batalla sagnant.

I expliquen també que la FORÇA i ESTIMA de la parella va fer que el monstre fos vençut, i, alliberant-se de les seves urpes enrabiades i dolgudes, l'ENERGIA FEMENINA i l'ENERGIA MASCULINA es vàren reconéixer l'una a l'altra i es va poder restablir l'EQUILIBRI aqui a la Terra.

I és això és el que actualitzem cada 23 d'abril: la CERTESA de sapiguer que per estimar-nos i poder estimar l'altre, primer hem de reconéixer el nostre DRAC i també abraçar-lo, si cal ;)

Felicitats als JORDIS, JORDINES, ESTIMATS, ESTIMADES i DRACS varis!


 Cuenta la LEYENDA, que ya hace tiempo, mucho tiempo, un CABALLERO, una princesa y el dragón DE SUS EMOCIONES libraron una batalla sangrienta.

Y cuentan también que la FUERZA y AMA de la pareja hizo que el monstruo fuera vencido, y, liberándose de sus garras rabietas y dolidas, la ENERGÍA FEMENINA y la ENERGÍA MASCULINA se llevaron a reconocer la una a la otra y se pudo restablecer el EQUILIBRIO aqui en la Tierra.

Y es eso es lo que actualizamos cada 23 de abril: la CERTEZA de saber que para amarnos y poder estimar el otro, primero debemos reconocer nuestro DRAC y también abrazarlo, si es necesario;)

Felicidades a Jordis, Jordinas, QUERIDOS, ESTIMADAS y DRACS varios!

3 comentarios:

  1. Aunque llego tarde a tu entrada, Feliz Día de San Jorge.
    Una leyenda con reflexión.
    Gracias
    Un petó
    Sor.Cecilia

    ResponderEliminar
  2. Hola Isabel.
    Per fi he pogut accedir al teu blog.
    M´agradat molt aquest Post,.
    L´amor pot vencer tots els dracs i les pors.
    Una abraçada, Montserrat

    ResponderEliminar
  3. Cecilia ,Montserrat , moltes garcias per els vostres comentaris, una abraçada amigas

    ResponderEliminar